MENÜ

Gyógyító masszázs


Gyakori kérdések és válaszok

Megjegyzés

A masszázsnak nem célja a hagyományos orvostudomány vagy gyógyászati módszerek helyettesítése, hanem annak kiegészítése, a gyógyulás elősegítése, ám legfőbb célja a betegségek megelőzése és a szervezet felfrissítése.

 

K: Mire számíthatok egy masszázs alkalmával?
V: A masszázs egy olyan helységben zajlik, ahol relaxációs hangulat van. Mérsékelt megvilágítás és a csendes meditatív zene nyugtatólag hat, és elősegíti a tökéletes relaxációt. A hatékony masszázshoz szükséges komfortérzés biztosított. A masszázshoz illóolajakat és gyógynövényolajat eggyaránt használok.


K: Milyen öltözéket célszerű viselni?
V: Ez teljes mértékben öntől függ. A legjobb, ha a masszázs kezdetekor a fehérneműn kívül mindent levet, és a masszőz által adott törölközőket és lepedőket használja az éppen nem masszírozott testrészek betakarására. A masszázs idejére minden ékszert le kell venni (mert egyébként megsérülhet, vagy sérülést okozhat)


K: Most nagy szükségem van egy masszázsra, mikor mehetek?
V: Javasoljuk, hogy lehetőleg 1-2 nappal korábban beszéljen meg egy időpontot a masszőzzel. Igyekezni fogunk a lehetőségeink szerinti legmegfelelőbb időpontot biztosítani. Előfordulhat azonban, hogy ha van szabad hely (pl. valaki lemondja a lefoglalt időpontot, vagy egyéb okok miatt), akkor azonnal is eljöhet masszázsra.


K: Láthatnak e mások is a masszázs ideje alatt?
V: NEM! A helységben csak Ön és a masszőz van jelen. Azonkívül a teste be lesz takarva törölközőkkel, lepedővel vagy a hőmérséklettől függően pokróccal, és csak az éppen masszírozott felület lesz szabad.


K: Nemrég operáltak, mehetek e masszázsra?
V: Az operáció jellegétől és a gyógyulás fokától függően valószínűleg igen. Mindenképpen kérje ki orvosa véleményét.

 

K: Mikor forduljunk masszőrhöz?

V: Mindenekelőtt megelőzésképpen, ha nincs semmilyen komoly baj, csak rossz a közérzetünk, néha fáj itt-ott, keveset mozogunk, rosszul alszunk, vagy éppen kisebb sportsérüléssel bajlódunk. Illetve reumás betegségek jellegétől függően gyógymasszőrét is felkeresheti.


K: Milyenek az árak?
V: A részletes árlistát megtalálhatja az Árak
című oldalunkon.

 

K: Mi a széken ülő gyors masszázs?
V: Ez egy gyors, 15-30 perces masszázsfajta. Lovagló ülésben a támlának támaszkodva ül egy széken, miközben a masszőz a ruhán keresztül masszírozza a hát, váll és a nyak területét. Ez rendkívül hasznos azoknak, akik sietnek, vagy bizonytalanok a masszázst és a masszőzt illetőleg.


K: Lehet e kedvezményes bérletet vásárolni?
V: Igen. Részletes információt az Árak című oldalunkon találhat.

 

Szavazás

Szokott Ön rendszeresen masszázsra járni?
Igen, havonta egyszer.
Igen, havonta kétszer.
Nem.
Asztali nézet