MENÜ

Gyógyító masszázs


Fájós Láb


Lábaink egész nap viselik testünk súlyát, ezért tapasztaljuk gyakran, hogy estére fájdalmasan elfáradnak. Különösen a nők nem kímélik, majd viselik ennek tartósan negatív következményeit, hiszen a divatirányzatoknak megfelelő szűk, magas sarkú cipők hosszantartó viselése a kor előrehaladtával nagyon sok mozgásszervi betegség előidézői lehetnek.

A lábnak igen sokféle fájdalmas bántalma lehet. Ezek a csontokkal, az izmokkal, az inakkal, a szalagokkal, az idegekkel és az erekkel egyaránt kapcsolatosak lehetnek.
A fájós lábak károsan befolyásolják járásunkat, ami végül a lábak és a hátgerinc megerőltetéséhez, deformációjához vezet.

Ha lábainkról kellő módon gondoskodunk, akkor egész testünk jobban fogja érezni magát!


A lábfájás megoldása a megelőzés:
válasszon megfelelő méretű, kényelmes lábbelit, a tyúkeszemet és a bőrkeményedéseket azonnal távolítsa el. A lábizmok erősítése érdekében lift helyett használja a lépcsőt, és járjon, sétáljon sokat.


A lábon, főként a talpon több ezer idegvégződés található, ezért rendszeres masszírozása nemcsak a lábfájást enyhíti, de felfrissíti az egész testet. A lábmasszázsról részletesen írtunk a Talpmasszázs c. kezeléseknél.

 

Szavazás

Szokott Ön rendszeresen masszázsra járni?
Igen, havonta egyszer.
Igen, havonta kétszer.
Nem.
Asztali nézet