MENÜ

Gyógyító masszázs


Irodai masszázs

(nem csak cégeknek)

Az irodában 10 perc "dohányszünet" helyett válasszon 10 perc "masszázs szünetet".


A masszázs egy speciális széken történik, ahol a vendég lovagló ülésben ül és a háta illetve nyaka sokkal hatékonyabban elérhető mint fekve. Kis helyen is elfér.
A masszázs az irodai munka által okozott fájó pontokat érinti és azon izmokat mozgatja át.
Pontnyomásokkal érjük el a relaxációt és a vérkeringés fokozását. A szék kiképzése kényelmes és tehermentesíti a nyakat. A masszázs során segít megszüntetni a stresszt az alvászavart illetve az izommerevségeket is. Szellemileg és testileg is eggyaránt felfrissíti. Rövid idő alatt feji ki nagyon jótékony hatását.
Milyen arányban tapasztalhatók a munkavállalók körében a stressz?

A munkahelyi stressz több mint $ 300.000.000.000 kerül évente az egészségügyi ellátás és az elmulasztott munka pótlása.
Minden második magyar munkavállaló magas munkahelyi stressznek van kitéve további 40% közepes mértékú stressztől szenved, vagyis majdnem minden magyar érintett a fejlett ipari országok népbetegségében.
Mitől szenvednek a munkavállalók a statisztika szerint?

A megkérdezett munkavállalók 40 %-a szenved a munkahelyi zajtól és a nem megfelelő hőmérséklettől.

A munka után, a szabadidőnkben sem találunk nyugalmat. A felmérésből kiderült, hogy a munkahelyen kívüli stresszfaktorok között az első helyen ugyan az anyagi nehézségek szerepel, rögtön utána azonban az ország általános politikai és gazdasági helyzete és hangulata terheli munka után is a magyarok lelkét.
Akkor mikor van ideje az embernek pihenni? Csak akkor ha kikapcsolja a telefonját, kiiktaja ideiglenesen a külső ingereket, agyát és átadja magát a vegetatív működésnek és az érzékelésnek akár egy 10-15percben.
Statisztikák szerint az ember álmában is a munkahelyi problémákat éli meg, vagy menekül a félelmei elől. Tehát ekkor sem pihenünk.

Miért érdemes a stresszt a munkahelyen megszüntetni?

Ahol elkezdődött ott érdemes is csírájában elfolytani, mert a stressz a következő betegségeket okozhatja ami csökkenti a munkavállaló munkabíró képességét.
Egyéb társbetegségek tekintetében főként a szív-érrendszeri betegségben, anyagcsere problémákban szenvedők érintettek, amely alapján látható, hogy a stressz főként a középkorúak kiemelt rizikófaktora!

Cégek, irodák, rendezvényeken való masszázst is vállalok. Hívjon bizalommal és kérjen ajánlotot.
Bővebb információt itt találhat: http://irodaimasszazs.eu/#!/

 

Szavazás

Szokott Ön rendszeresen masszázsra járni?
Igen, havonta egyszer.
Igen, havonta kétszer.
Nem.
Asztali nézet