MENÜ

Gyógyító masszázs


 

Fej- és Arcmasszázs


Előnyei:

  1. Az arc, fej, nyak a hát és a váll izomfájdalmának enyhülése
  2. A nyak és vállízületek mobilitásának növekedése.
  3. A feszültségeredetű fejfájás csillapodása.
  4. Energiaszint növekedése.
  5. Stressz, idegesség, levertség és enyhe fokú depresszió oldódása.
  6. Nagyobb kreativitás, tisztább gondolatok, jobb koncentráció.
  7. Nyugalom, kiegyensúlyozottság, jó közérzet.
  8. Pihentetőbb, firssítő alvás.
  9. Mélyebb, lassabb légzés.
  10. Erősebb immunrendszer

A fejmasszázs együttműködik a keringési rendszerrel. A különböző masszázsfogások segítik az oxigénszegény vér visszaáramlását a szívbe, és meggyorsítják az oxigén dús vér eljutását a nyak, a váll és a fej felszíni és mélyen fekvő szöveteihez. A megélénkülő artériás keringés lehetővé teszi, hogy több oxigén és tápanyag érkezzen a sejtekhez, ami elősegíti a sejtek növekedését, osztódását, megújulását, a szervezet zavartalan működését és a gyógyulást. A vénás vér gyorsabb áramlásával hamarabb távozik a széndioxid és az anyagcsere bomlástermékei. Ez segíti a leghatékonyabb izomműködést. A fokozódó vérellátás hőt termel, ami elősegíti az általános relaxációt és az olaj felszívódását a bőrön át. A masszázs a felületes vérerek tágulását eredményezi, mely egészséges színt kölcsönöz a bőrnek. Általános lazító hatása hozzájárul az állandósult magas vérnyomás csökkentéséhez.

Az arcmasszázs célja többféle lehet. Elősegíthetjük általa a ráncok kisimulását, a vérellátás frissítését, az arcbőr rugalmasságának megőrzését. A masszázs természtesen a pszichénkre is hat, nyugalmat, frissességet eredményez.

 

Kúra jellegű kezeléskor csökkenthetőek a felületi ráncok mélyülése. A mély ráncoknál csökkenti a tovább mélyülést és az ujjabb ránc kialakulását.

  

Szavazás

Szokott Ön rendszeresen masszázsra járni?
Igen, havonta egyszer.
Igen, havonta kétszer.
Nem.
Asztali nézet